Messageboard

Problemen met inloggen

Beste,

Deze pagina is bedoeld om u, als eigenaar van een forum, te helpen problemen met inloggen op te lossen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze pagina goed te lezen.

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat inlog problemen veroorzaakt worden door een miscommunicatie tussen de persoon die in probeert te loggen en onze server. Omdat wij duizenden forums hosten en elke dag tienduizenden mensen inloggen is met zekerheid vast te stellen dat wanneer er per dag enkele mensen problemen hebben met inloggen de oplossing altijd te vinden is bij de persoon die in wil loggen. Wij spreken hier heel bewust over "de oplossing" en niet over "het probleem" want de oorzaak is vaak niet te voorkomen.

Wij bieden oplossingen aan voor de volgende situaties:

U bent eigenaar van een forum en kan niet meer op onze webpagina of eigen forum inloggen
Wij hebben een speciale mogelijkheid om gegevens tussen onze website en die van uw forum gelijk te trekken. Zo is het mogelijk om het account op uw forum weer te herstellen (na bv. een hack) of omgekeerd; uw account op onze hoofdpagina is verouderd en vult u weer aan met de gegevens van uw eigen forum.
Lees de instructies op: deze pagina.

Een bezoeker van uw forum heeft moeite om in te loggen
Voor u verder leest, heeft u of de bezoeker al op de link 'Problemen met inloggen?' geklikt bij het forum en die stappen gevolgt?
Nog steeds problemen? Dit kan verschillende oorzaken hebben:
  • Bezoekers maken gebruik van een andere url (bv: 'http://uwnaam.nl' ipv 'http://www.uwnaam.nl')
  • U gebruikt een 'domain-forwarding-service' (.tk eg)
  • De cookie instellingen van uw webbrowser staan te hoog/niet goed; controleer deze en verwijder na deze aanpassing de bestaande cookies om weer schoon te beginnen
  • De CAPTCHA instellingen staan verkeerd; deze zijn te vinden in het Administratie Paneel van uw forum.
  • Het forum wordt in een (i)frame geladen; dit maakt goed ingelogd blijven onmogelijk.
  • U maakt gebruik van een 'cloaking' dienst zoals een domeinnaam bij .tk; geef het domeinnaam op in het administratie paneel
  • De bezoeker maakt gebruik van een verouderde browser
  • De bezoeker maakt gebruik van te hoge veiligheidsinstellingen
Wanneer uw bezoekers geen gebruik maken van die link, of de stappen niet volgen kunnen wij u niet verder helpen. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat een enkele gebruiker die weigert de hierboven genoemde stappen te volgen, de indruk kan wekken dat het forum "altijd problemen geeft". Inlog-probleem-meldingen die wij via onze helpdesk hierover ontvangen die niet via de hierboven genoemde link worden aangemeldt worden altijd beantwoord met een link naar deze pagina. Het is aan u als beheerder om uw bezoekers te wijzen op deze link en de daarbij aangeboden oplossing.